BasBQ
Beef en Steak

Paleron/sukade -> Flat Iron Steaks

 
 

Michiel84

Sprokkelaar
Berichten
27
Vandaag een stuk sukade, wat ze hier in Frankrijk paleron noemen, door middel van het wegsnijden van wat vet en de zeen in het midden, omgetoverd tot twee flat iron steaks.

Mijn WSM veranderd in een ‘standaard’ Weber en afgrillen die handel. Daarna nog even op de ‘koele’ kant nagaren en voilà. Heerlijk! Kan geen biefstuk tegen op. Alleen zout en peper, meer heb je niet nodig. Ik zeg: doen!

BE6D45C1-1CF3-4208-A9F2-CD806A65CEAF.jpeg
84790591-932E-4EBB-A27E-F658500DAFEC.jpeg
4C7CD339-EDE8-4541-8D0F-3687958A044F.jpeg
4C7CD339-EDE8-4541-8D0F-3687958A044F.jpeg
56568B0D-E7E7-4D7E-9697-BC102AC24DDE.jpeg
 
Lekker hoor, sukade! Mooi gemarmerd ook zeg


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Ik moet geloof het ook maar eens naar Frankrijk met vakantie :cool: Wat een steaks hebben ze daar.
Lust ik ook wel
 
Lekker vlees, wijntje en een baguette.
Life is good
 
Terug
Bovenaan Onderaan