Beef en Steak

Paella verduras volgens DMW recept

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.859
Gisteren ff een paella verduras in elkaar gestoofd.

IMG_6854.jpg

IMG_6855.jpg
 
Schuif maar door :)
 
Ziet er heeerlijk uit!👌
 
Lekker peter!

Moet ik hier ook maar weer eens maken.
 
Lekker peter!

Moet ik hier ook maar weer eens maken.
Hou op man jouw lijst is een onbeperkte perkamentrol die maar blijft rollen😜

Peter rollt geweldig door! Ziet er super uit man. Waardeer je berichten altijd enorm!
 
Laatst bewerkt:
Meer tekst peter!
Wat zit er in wat heb je er mee gedaan??

Ziet er fantastisch uit, we want to know more!
 
Heerlijke plaatjes, en inderdaad vertel meer !! 😇
 
Meer tekst peter!
Wat zit er in wat heb je er mee gedaan??

Ziet er fantastisch uit, we want to know more!
Dit ziet er inderdaad heerlijk uit. Ben ook wel benieuwd naar het recept.
Heerlijke plaatjes, en inderdaad vertel meer !! 😇
Ook ik ga deze effe volgen
Ik volg dit ook even...
Heerlijke plaatjes, en inderdaad vertel meer !! 😇

Beste recensenten, eerst het goede nieuws. Het is op.
Verder DMW is aka "doe maar wat". Dat is het dus ook.

Om jullie smaakpapillen en maag wat op te rekken zal ikstraks wat opschrijven en aanvullend posten.
 
Meer tekst peter!
Wat zit er in wat heb je er mee gedaan??

Ziet er fantastisch uit, we want to know more!
Dit ziet er inderdaad heerlijk uit. Ben ook wel benieuwd naar het recept.
Heerlijke plaatjes, en inderdaad vertel meer !! 😇
Ik volg dit ook even...
Ook ik ga deze effe volgen
Ik volg dit ook even...

Korte handleiding:


Ik heb al meerder recepten voor paella’s gepost.
Niet dat het Espagna waardig is, maar iets is beter dan niets….

Voor de vegatarische paella verduras:
Voor 4 personen als bijgerecht of 2 personen als hoofdmaaltijd

Skillet: 30 cm
  • 2 uien grof snijden
  • 4 tenen knoflook in plakjes
  • Olijfolie
  • 1 ltr groentenbouillon (heet)
  • 3 personen pealla rijst afmeten
  • Wat je van groenten kan vinden (paprika, aubergine, courgette, wortels, tomaat (alles bij elkaar 400 gr)
  • Zwarte bonen. (niet zo’n succes, kleur paella donker ipv geel)
  • frozen doperwtjes
  • Wat asperges (4 min gekookt)
  • Verse tuinkruiden (tijm, rozemarijn, estragon, marjoraan) (2 eetlepels)
  • 1 lombok
  • 1 plakje verse gember
  • Paella kruidenmix. (zelf maken. Div. recepten op internet) (1 eetlepel)
  • Safraan, naar budget. Anders kerrie / kunjit proberen
  • Zwarte peper, zout
  • Witte droge wijn (scheut)
  • Cerveza voor de kok
Olijfolie heet maken. Uien aanzetten, maar niet laten kleuren,
Knoflook mee fruiten. Idem voor lombok en gember
Groenten mee bakken, dan kruidenmix erbij
Rijst mee bakken. Dan safraan en tuinkruiden toevoegen. Nog ff goed doorscheppen.
Dan wijn en bouillon erbij. Pakweg 250 cc per keer. Als alles onder staat op een rustig vuurtje de rijst laten garen. Dit herhalen tot de rijst gaar is.
Aansluitend heb ik een topping gemaakt van doperwtjes en stukjes asperges en, zoals een idee opgedaan bij rest. Lume in Nimwegen, aioli toegevoegd.

Succes.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan