- Berichten
- 1.840
Ge?nspireerd door timmymontana met zijn mossel gerecht van de Bastard.
Op basis van zijn gerecht zou en moest ik mosselen maken van mijn vriendin en om haar woorden wat kracht bij te zetten informeerde zij me dat ze mosselen ging kopen en dat ik de Bastard kon aansteken.
Zo gezegd zo gedaan! Maar helaas tot haar en ook mijn spijt waren de mosselen op! X(
Dus op zoek naar een alternatief.
Ze kwam thuis met allerlei soorten zeevruchten en na even in de koelkast gekeken te hebben dat ik, Ja daar kan ik wel wat leuks mee maken!
Paella op Eigen Wijze
Een goede olijfolie verhitten en daarin wat ui fruiten met een teentje knoflook. Zeevruchten bijvoegen en niet veel later ook de kastanje champions. Doperwten erdoorheen om vervolgens een rode jalapeno peper toe te voegen voor wat kleur en een bite .
Nu alles laten rusten in een kom zodat ik de risotto rijst kan maken.
Als de rijst klaar is, de kom met zeevruchten en groenten toevoegen en even goed doorroeren.
Als laatste wat extra groentje toevoegen in de vorm van verse spinazie voor die extra vitamientjes
Alles in een mooie schaal, salade caprese en lekker glaasje wijn erbij en Voila tijd om te smikkelen!
We vonden het allebei enorm lekker en dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Het zou me overigens niet verbazen als ze binnenkort toch nog met mosselen aankomt
Zeevruchten met groenten
Daarna de risotto rijst
Alles even doorroeren
De verse spinazie niet vergeten
En Voila aan tafel!
Op basis van zijn gerecht zou en moest ik mosselen maken van mijn vriendin en om haar woorden wat kracht bij te zetten informeerde zij me dat ze mosselen ging kopen en dat ik de Bastard kon aansteken.
Zo gezegd zo gedaan! Maar helaas tot haar en ook mijn spijt waren de mosselen op! X(
Dus op zoek naar een alternatief.
Ze kwam thuis met allerlei soorten zeevruchten en na even in de koelkast gekeken te hebben dat ik, Ja daar kan ik wel wat leuks mee maken!
Paella op Eigen Wijze
Een goede olijfolie verhitten en daarin wat ui fruiten met een teentje knoflook. Zeevruchten bijvoegen en niet veel later ook de kastanje champions. Doperwten erdoorheen om vervolgens een rode jalapeno peper toe te voegen voor wat kleur en een bite .
Nu alles laten rusten in een kom zodat ik de risotto rijst kan maken.
Als de rijst klaar is, de kom met zeevruchten en groenten toevoegen en even goed doorroeren.
Als laatste wat extra groentje toevoegen in de vorm van verse spinazie voor die extra vitamientjes
Alles in een mooie schaal, salade caprese en lekker glaasje wijn erbij en Voila tijd om te smikkelen!
We vonden het allebei enorm lekker en dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Het zou me overigens niet verbazen als ze binnenkort toch nog met mosselen aankomt

Zeevruchten met groenten

Daarna de risotto rijst

Alles even doorroeren

De verse spinazie niet vergeten

En Voila aan tafel!
