Mijn eerste poging tot deelname aan de fotochallenge deze maand. Gevalletje meedoen is belangrijker dan winnen, maar ik wil het jullie niet onthouden.
Zaterdag heb ik een aangename kennis gemaakt met loaded fries. Ik heb hiervoor het recept uit smokey goodness deel 3 als uitgangspunt genomen.
Uiteraard begonnen met friet op de bbq.
Vervolgens een bierkaassaus gemaakt met Hertog Jan en Chedarkaas.
De friet, left over pulled-pork en de kaassaus in de skillet en afgewerkt met bbq saus en jalapenopeppers.
Conclusie: beslist vaker maken, maar dan wel de patat eerst frituren, vind ik toch lekkerder
Zaterdag heb ik een aangename kennis gemaakt met loaded fries. Ik heb hiervoor het recept uit smokey goodness deel 3 als uitgangspunt genomen.
Uiteraard begonnen met friet op de bbq.

Vervolgens een bierkaassaus gemaakt met Hertog Jan en Chedarkaas.


De friet, left over pulled-pork en de kaassaus in de skillet en afgewerkt met bbq saus en jalapenopeppers.

Conclusie: beslist vaker maken, maar dan wel de patat eerst frituren, vind ik toch lekkerder