Beef en Steak

Overgebleven stukje procureur

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Die lag nog in de vriezer ongeveer 1,4 kilo.
Moest toch ook een keer op. Dus doormidden gesneden in 2 plakken en gisteren gekruid volgens Piets Breakon recept.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/breakon

Vandaag op de bbq rond 110 graden tot 85 graden kerntemperatuur.
Smaakt prima ;)

DSC04042.jpg


DSC04047.jpg


DSC04049.jpg
 
Lekker en mooi van kleur!
 
en het ziet er ook nog prima uit  :)
 
Wow. Heerlijk!
 
Procureur hoeft niet altijd PP te worden nee. Ook zo, of lekker vullen is een goede optie. Ziet er top uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan