BasBQ
Beef en Steak

Overgebleven stukje procureur

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Die lag nog in de vriezer ongeveer 1,4 kilo.
Moest toch ook een keer op. Dus doormidden gesneden in 2 plakken en gisteren gekruid volgens Piets Breakon recept.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/breakon

Vandaag op de bbq rond 110 graden tot 85 graden kerntemperatuur.
Smaakt prima ;)

DSC04042.jpg


DSC04047.jpg


DSC04049.jpg
 
Lekker en mooi van kleur!
 
en het ziet er ook nog prima uit  :)
 
Wow. Heerlijk!
 
Heerlijk, en weer eens wat anders dan de Pulled pork.
 
Procureur hoeft niet altijd PP te worden nee. Ook zo, of lekker vullen is een goede optie. Ziet er top uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan