- Berichten
- 5.111
Vandaag nog ff wat gerechten bij elkaar gezocht en daar een japanse twist aangegeven
- spiezen van garnalen en coquilles
- zalm teriyaki met glasnoodles, shiitake en wakame salade.
Uiteraard met een lekker glas wijn.
Spiezen eerst indirect op 180 C. gegaard en daarna boven de hete kolen afgegrild.
Teriyaki marinade zelf gemaakt. Zalmstukken 6 h laten marineren en daarna op 150 C. indirect gegaard en kort afgegrild.
Marinade is lekker in de vis getrokken.
- spiezen van garnalen en coquilles
- zalm teriyaki met glasnoodles, shiitake en wakame salade.
Uiteraard met een lekker glas wijn.
Spiezen eerst indirect op 180 C. gegaard en daarna boven de hete kolen afgegrild.
Teriyaki marinade zelf gemaakt. Zalmstukken 6 h laten marineren en daarna op 150 C. indirect gegaard en kort afgegrild.
Marinade is lekker in de vis getrokken.
Laatst bewerkt: