- Berichten
- 271
Het nieuwe jaar gaan we inluiden in een vakantiehuisje. We wilden gaan steengrillen, maar de eigenaar gaf aan geen gourmet ed te willen. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, want nu gaat de WGA mee. Bbqen op oudjaar is sowieso altijd een goed idee.
Op oudejaarsdag gaan we vooral wat hapjes eten, dus pork belly burnt ends op het menu gezet. (Daarnaast komen van de q nog kippenvleugeltjes en worstjes).
Gisteren buikspek bij de Hanos gehaald en in tweeën gedeeld. 1 deel in de marinade gezet, die staat vandaag op het menu. Het andere deel in stukjes in de rub. Vandaag de burnt ends alvast gerookt en ingepakt afgebakken. Morgen dan nog afmaken met karamelliseren in bbq saus.
Op oudejaarsdag gaan we vooral wat hapjes eten, dus pork belly burnt ends op het menu gezet. (Daarnaast komen van de q nog kippenvleugeltjes en worstjes).
Gisteren buikspek bij de Hanos gehaald en in tweeën gedeeld. 1 deel in de marinade gezet, die staat vandaag op het menu. Het andere deel in stukjes in de rub. Vandaag de burnt ends alvast gerookt en ingepakt afgebakken. Morgen dan nog afmaken met karamelliseren in bbq saus.