- Berichten
- 325
Omdat ik de 31ste nog gewoon moest werken een simpele maaltijd voor 3 personen.
Op het menu 2x Cote de Boeuf van 1.1kg ieder en een pre-fab ceasar maaltijdsalade van de AH.
De Cote de Boeuf's eerst met dun laagje sriracha lemongrass ingesmeerd daarna laagje rub erop (zout, peper, tijm, oregano, knoflook, smoked chipottle, jallapeno peoder).
Op de Big Joe met een temperatuur van 120c met paar chunks eikenhout heeft het vlees indirect er ongeveer 1 uur en 15 min over gedaan om op 40c uit te komen. Daarna de BJ flink opgestookt voor het searen waarbij het vlees tot zo'n 50c is gekomen. Vlees laten rusten onder alu folie waarbij de temperatuur netjes op 54c is gekomen voor ik het aansneed.
De smaak was prima. Ik vind het Ierse Angus vlees van Beef & Steak okay maar niet super. Prima om er met een rub en rook een smaakbom van te maken.
Op het menu 2x Cote de Boeuf van 1.1kg ieder en een pre-fab ceasar maaltijdsalade van de AH.
De Cote de Boeuf's eerst met dun laagje sriracha lemongrass ingesmeerd daarna laagje rub erop (zout, peper, tijm, oregano, knoflook, smoked chipottle, jallapeno peoder).
Op de Big Joe met een temperatuur van 120c met paar chunks eikenhout heeft het vlees indirect er ongeveer 1 uur en 15 min over gedaan om op 40c uit te komen. Daarna de BJ flink opgestookt voor het searen waarbij het vlees tot zo'n 50c is gekomen. Vlees laten rusten onder alu folie waarbij de temperatuur netjes op 54c is gekomen voor ik het aansneed.
De smaak was prima. Ik vind het Ierse Angus vlees van Beef & Steak okay maar niet super. Prima om er met een rub en rook een smaakbom van te maken.
Laatst bewerkt: