Het was weer een prachtig BBQ jaar en de teller staat ver over de 100 keer (waarvan eigenlijk er maar een aantal echt zijn gebeurd 
Net als vorig jaar is het op oudejaarsdag weer tijd voor een PP.
Gisteren de voorbereidingen getroffen. Procureur van ruim 2,6 kilo zonder bot. Dat bot waar nog voldoende vlees op zit gaar ik er los naast.
Gisterenavond:
Gisteren had ik ook de Q alvast voorbereid. Half 7 ging de wekker. Ik moet zeggen dat ik voor mijn werk een stuk meer moeite heb om uit bed te komen
Ik ga het wel bekende wedstrijd recept van Noskos gebruiken. Als rookhout gebruik ik Kersen en een stukje appel.
De foto's spreken voor zich:
Update van de Glaze:
Update inpakken:
Ook heb ik gelijk het vlees van de botten afgehaald. Dit meng ik straks door de rest van de PP als ik die ga pullen. Lekkere bark en goede smaak zo rond het bot.
Gisteren aan het eind van de middag rond 4 uur was de PP gaar. Ik heb het vocht afgegoten in een bakje en de PP in zijn originele folie jasje in een kleine piepschuim box gelegd. Vervolgens hebben we bij vrienden de boel opgegeten. Het was heerlijk en we hebben een super gezellige jaarwisseling gehad.
Nog snel een foto van het eindresultaat weten te maken. Heel raar, bij PP schieten die laatste foto's er een beetje bij in
Bedankt voor het kijken en een gelukkig 2015!
Z.

Net als vorig jaar is het op oudejaarsdag weer tijd voor een PP.
Gisteren de voorbereidingen getroffen. Procureur van ruim 2,6 kilo zonder bot. Dat bot waar nog voldoende vlees op zit gaar ik er los naast.
Gisterenavond:






Gisteren had ik ook de Q alvast voorbereid. Half 7 ging de wekker. Ik moet zeggen dat ik voor mijn werk een stuk meer moeite heb om uit bed te komen

Ik ga het wel bekende wedstrijd recept van Noskos gebruiken. Als rookhout gebruik ik Kersen en een stukje appel.
De foto's spreken voor zich:







Update van de Glaze:


Update inpakken:

Ook heb ik gelijk het vlees van de botten afgehaald. Dit meng ik straks door de rest van de PP als ik die ga pullen. Lekkere bark en goede smaak zo rond het bot.


Gisteren aan het eind van de middag rond 4 uur was de PP gaar. Ik heb het vocht afgegoten in een bakje en de PP in zijn originele folie jasje in een kleine piepschuim box gelegd. Vervolgens hebben we bij vrienden de boel opgegeten. Het was heerlijk en we hebben een super gezellige jaarwisseling gehad.

Nog snel een foto van het eindresultaat weten te maken. Heel raar, bij PP schieten die laatste foto's er een beetje bij in


Bedankt voor het kijken en een gelukkig 2015!
Z.