H
Huib
Gast
Hallo, mijn naam is Huib en op ander forum bekend als Rook Rookie. BBQ al een paar jaartjes maar hoe meer je denkt te weten hoe meer je er achter komt dat je niets weet. Dit forum regelmatig bezocht en zie ouwe knarren in het bbq gebeuren en nieuwe gezichten. Hoop weer het nodige bij te leren.
Oh; misschien leuk om te weten. Er rolt net een PP van de Q af, een soort kruising tussen Texas style en noskos wedstrijd techniek. Na een uur of 4-5 of 74?C in de folie maar slechts een rub van peper, zout, beetje paprika, knoflook en ui poeder. Stukkie vlees van het Gaasterlands kruidenvarken ligt nu te rusten.
Groeten Huib
Oh; misschien leuk om te weten. Er rolt net een PP van de Q af, een soort kruising tussen Texas style en noskos wedstrijd techniek. Na een uur of 4-5 of 74?C in de folie maar slechts een rub van peper, zout, beetje paprika, knoflook en ui poeder. Stukkie vlees van het Gaasterlands kruidenvarken ligt nu te rusten.
Groeten Huib