patrick1976
Vuurmaker
- Berichten
- 64
Voor morgen avond staat er pulled pork op het menu, dus vandaag maar alvast wat inkopen gedaan bij bbq shop brabant in son en breugel, 

Een potje pulled pork kruiden, een doos met steeneik chunks, en een zakje met smokey olive wood.
Ik had nog een mooie procureur van 2,3 kilo liggen in de diepvries, dus die word vanavond lekker geinjecteerd en in de rub gezet , en gaat morgenvroeg de smoker in. Ik ben benieuwd hoe dat ie gaat worden met de combinatie van deze kruiden en houtsoorten. Als injectiemix ga ik het recept van noskos gebruiken, en als glaze ga ik de, sweet baby ray's , hickory & brown suger bbq saus gebruiken.
Ik ga proberen hier morgen een verslag van te maken van begin tot het eind.


Een potje pulled pork kruiden, een doos met steeneik chunks, en een zakje met smokey olive wood.
Ik had nog een mooie procureur van 2,3 kilo liggen in de diepvries, dus die word vanavond lekker geinjecteerd en in de rub gezet , en gaat morgenvroeg de smoker in. Ik ben benieuwd hoe dat ie gaat worden met de combinatie van deze kruiden en houtsoorten. Als injectiemix ga ik het recept van noskos gebruiken, en als glaze ga ik de, sweet baby ray's , hickory & brown suger bbq saus gebruiken.
Ik ga proberen hier morgen een verslag van te maken van begin tot het eind.