BasBQ
Beef en Steak

Oud en nieuw Porchetta.....

 
 
 
 

Marcel

Pitmaster
Berichten
824
Heerlijke Porchetta gemaakt voor een oud en nieuw feestje met de buurtjes bij ons thuis.
Een mooi stukje middel.(varkensvlees) Om 15:30 erop en om 21:00 op 78c kern en om aan te snijden. Heerlijk in een broodje. De huid was niet zo chrispy. Maar de smaakt en garing waren spot on.

Dat er dit jaar nog vele mooie gerechten en foto's mogen volgen.
cd1e078430fa892df7e9eb978dd98670.jpg
512a3f0b9ac154862cdb0a9c1fe93521.jpg
f22cb4cf7c87c3138189375863737035.jpg
3a2f1e77f52c00199b59fce146bbe23f.jpg
c1d03e5487a86f8fd07cd7fd4e076d1e.jpg
fcd93fab8eb7492b828176ee20ef1608.jpg

 
Dat ziet er goed uit Marcel. Ik ga hem ook nog eens van buikspek maken. En dat ook op een broodje doen. Water loopt me in de mond met die lekkere laatjes. Top
 
Zalig Marcel! Zo'n apparaat heet overigens een porchetta...
 
Sander72 zei:
Zalig Marcel! Zo'n apparaat heet overigens een porchetta...
Ja, ik zag het ......(krijg het niet aangepast)
De Porchetta was "er" niet minder door
 
Dat lust ik wel! ;)
 
Dat ziet er geweldig uit en het zal heerlijk gesmaakt hebben.
 
Staat hier nog hoog op de To-Do, zal gemaakt hebben!
 
Dat ziet er zeker mooi uit denk dat ik het gelust zou hebben.
Staat bij mij ook nog steeds op het programma
 
Goed gelukt zo te zien. Staat ook hier nog op de todo.
Je wordt er ook heel blij van als ik de foto van die 2 kerels moet beoordelen  :D
 
Heb de titel even voor je aangepast.
 
Thanks.
 
Terug
Bovenaan Onderaan