Beef en Steak

OTP lekt onder deksel

 
 

JulienH

Sprokkelaar
Berichten
39
Toen ik vorig weekend een eerste keer ribbetjes heb gerookt merkte ik dat er vrij veel rook onder de rand van de deksel vandaan kwam. Ik verbaasde me hierover omdat ik eigenlijk verwachtte dat dit redelijk aan zou sluiten. Is dit normaal of kan ik dit verhelpen/voorkomen? Ik kan me voorstellen dat het bij low&slow lastig is om dan de temperatuur ook echt laag te houden.
 
Wordt vanzelf minder wanneer zich een vetlaagje in de rand heeft gevormd.
Veel gebruiken dus.
 
Die van mij is nieuw, nu 2 keer gebruikt. Neem aan dat die van jou al verder ingebrand is?
 
Stond dit weekend achter de weber van mijn schoonpa, viel me daar ook op dat er vrij veel rook onder de deksel uit kwam.
Nu is die ook nog redelijk weinig gebruikt, dus dat vet laagje zal daar ook nog niet zitten.... :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan