Hylkevb2001
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Ik heb vakantie en de Black Basterd is eergisteren afgeleverd, oftewel heel veel bbq-en. Vandaag was het de ossobuco geworden. 4 mooie kalfs-achterschenkels gekocht en daarna aan het werk. Het is goed gelukt om de bbq op 190 graden te houden. Ben uiteindelijk 4 uur bezig geweest met de ossobuco.
Eerst even de schenkels kruiden en grillen.
Gegrilde schenkels.
Pan op de Black Basterd.
Spekjes erin.
Groente erbij.
Foto's van het toevoegen van de wijn, bouillon, tomaat en de schenkels zijn niet opgeslagen
.
Na het het toevoegen van de ingredi?nten en een lange tijd wachten.
Het gerecht.
Close-up.
Het was geserveerd met sp?tzle en een gremolata.
Het was heerlijk!
Eerst even de schenkels kruiden en grillen.

Gegrilde schenkels.

Pan op de Black Basterd.

Spekjes erin.

Groente erbij.

Foto's van het toevoegen van de wijn, bouillon, tomaat en de schenkels zijn niet opgeslagen

Na het het toevoegen van de ingredi?nten en een lange tijd wachten.

Het gerecht.

Close-up.

Het was geserveerd met sp?tzle en een gremolata.
Het was heerlijk!