BasBQ
Beef en Steak

Ossobuco

Hylkevb2001

Tondelzoeker
Berichten
20
Ik heb vakantie en de Black Basterd is eergisteren afgeleverd, oftewel heel veel bbq-en. Vandaag was het de ossobuco geworden. 4 mooie kalfs-achterschenkels gekocht en daarna aan het werk. Het is goed gelukt om de bbq op 190 graden te houden. Ben uiteindelijk 4 uur bezig geweest met de ossobuco.

Eerst even de schenkels kruiden en grillen.
dd06498c77fac68ea555266f0026eaca.jpg


Gegrilde schenkels.
457f977ae1e16a3367c338aff3b95fa9.jpg


Pan op de Black Basterd.
6e5799c30c78184cd4bae16bd09e696a.jpg


Spekjes erin.
89c5c342a865359ca81546804905e0a6.jpg


Groente erbij.
0febd5e7c07e63812a7125df958fef1f.jpg


Foto's van het toevoegen van de wijn, bouillon, tomaat en de schenkels zijn niet opgeslagen.

Na het het toevoegen van de ingredi?nten en een lange tijd wachten.
a61571ce1c3e1bb19c4df25cda64f055.jpg


Het gerecht.
42dd27b49cecc63c2dde1b13372454a7.jpg


Close-up.
3758637c35ff48cce63bdf09b203f6e7.jpg


Het was geserveerd met sp?tzle en een gremolata.
Het was heerlijk!
 
Vind ik leuk. Weer eens een bordje eten wat je niet zo vaak ziet  :)
Het ziet er lekker uit
 
Ik heb er ook van mogen genieten.  Het was een absolute smaaksensatie!

Mooie tweede inwijding van The Black Bastard (we noemen hem Bassie) na de fantastische Picanha van vrijdag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan