- Berichten
- 5.678
Gisteren Ossobuco gemaakt naar aanleiding van het recept van Jappert, hier en daar een kleine aanpassing
onder andere vergeleken met het recept van onze Belgische vriend Jeroen Meus, onder andere de groentjes zeer fijn gesneden zodat de smaken beter naar elkaar toekomen, Jet heeft in het draadje van Jappert nog wat aanpassingen vermeld.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nederlandse-ovens/ossobuco/
De Gremolata als topping! vonden wij geweldig, maar met mate gebruikt want het is zeer krachtig van smaak.
Heerlijk gegeten deze blijft in ons receptenboek als een van de lekkerste stoofschotels!
Gegeten met Gnocchi
onder andere vergeleken met het recept van onze Belgische vriend Jeroen Meus, onder andere de groentjes zeer fijn gesneden zodat de smaken beter naar elkaar toekomen, Jet heeft in het draadje van Jappert nog wat aanpassingen vermeld.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nederlandse-ovens/ossobuco/
De Gremolata als topping! vonden wij geweldig, maar met mate gebruikt want het is zeer krachtig van smaak.
Heerlijk gegeten deze blijft in ons receptenboek als een van de lekkerste stoofschotels!
Gegeten met Gnocchi














