- Berichten
- 328
Vandaag bezig geweest om een nieuwe portie ajvar te maken (hoop werk, weinig resultaat, wel erg lekker), maar daar heb ik geen foto's van, behalve van m'n ajvar-sokken. Daarom maar van het tweede: een testje met een ovenschotel omdat ik nog wat orzo had liggen. Ik had dit recept gevonden en gebruikt als basis:
www.foodandfriends.nl
Ik had niet alle ingrediënten paraat, dus maar wat weggelaten (geen rode ui, geen verse kruiden en ook geen tomaatstengels, want die gaan meteen weg).
Op zich ging het goed, hoewel het wel een keer droog was gekookt (dus: water erbij). Het gerecht was lekker, hoewel de kruidenbouillion die ik had gebruikt het wel erg naar groentensoep liet smaken, dus een volgende keer gaat dat anders (ik denk gewoon zout, peper, en wat kruiden, misschien eerst even wat aanbakken).
Orzo met tomaat-lauriersaus - Food and Friends
In dit eenvoudige gerecht staat de geconcentreerde smaak van de gebakken tomaten centraal; deze dringt door tot in de pasta, die daardoor een intense smaak krijgt. Dit smaakvolle gerecht doet denken aan risotto.
Ik had niet alle ingrediënten paraat, dus maar wat weggelaten (geen rode ui, geen verse kruiden en ook geen tomaatstengels, want die gaan meteen weg).
Op zich ging het goed, hoewel het wel een keer droog was gekookt (dus: water erbij). Het gerecht was lekker, hoewel de kruidenbouillion die ik had gebruikt het wel erg naar groentensoep liet smaken, dus een volgende keer gaat dat anders (ik denk gewoon zout, peper, en wat kruiden, misschien eerst even wat aanbakken).