Afgelopen zondag toch nog tijd gevonden om even voor de fotowedstrijd een burgertje te maken. Ditmaal gekozen voor een Oriental burger!
Bij deze het verslag
Begonnen met het schillen van de komkommer en deze in een marinade leggen van azijn, vissaus en suiker. Daarna terug de koelkast in.
Daarna de burgers gemaakt:
Voor de boven en onderkant van de broodjes een sausje gemaakt van mayonaise met chilisaus.
Tevens een satesaus gemaakt van pindakaas, chilisaus, ketjap, beetje sambal en kokosmelk.
En een crumble gemaakt van gehakte pinda's met gebakken uitjes
Ondertussen de broodjes even op de bbq gehad, geen foto van, wel eindresultaat van de broodjes.
Burgertjes bakken:
En broodjes opmaken:
Broodje besmeren met de chilimayo, sla erop, de komkommer erop.
Daarbovenop de burger, een flinke schep satesaus en daarna een handje pinda/uiencrumble. Dekseltje weer insmeren met de chilimayo. Deksel erop en smullen maar!!
Eindresultaat:
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Bij deze het verslag
Begonnen met het schillen van de komkommer en deze in een marinade leggen van azijn, vissaus en suiker. Daarna terug de koelkast in.

Daarna de burgers gemaakt:


Voor de boven en onderkant van de broodjes een sausje gemaakt van mayonaise met chilisaus.

Tevens een satesaus gemaakt van pindakaas, chilisaus, ketjap, beetje sambal en kokosmelk.

En een crumble gemaakt van gehakte pinda's met gebakken uitjes

Ondertussen de broodjes even op de bbq gehad, geen foto van, wel eindresultaat van de broodjes.

Burgertjes bakken:


En broodjes opmaken:
Broodje besmeren met de chilimayo, sla erop, de komkommer erop.

Daarbovenop de burger, een flinke schep satesaus en daarna een handje pinda/uiencrumble. Dekseltje weer insmeren met de chilimayo. Deksel erop en smullen maar!!
Eindresultaat:

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk