- Berichten
- 10.082
Hoi BBQ-collega's.
Zoals waarschijnlijk bij eenieder van jullie keek mijn omgeving me raar aan als ik vertelde dat je met L&S wel eens een stukkie vlees kan hebben dat er 4-12uur op moet liggen.
Meest voorkomende reacties: "Waaat?????? Dan verbrandt het toch?" of: "Dan wordt het toch gort en gortdroog?"
En kom jij met de standaard uitleg van hoe het principe van L&S en indirect in zijn werk gaat.
Maar toch blijft men het een beetje raar vinden en kan men zich er niets bij voorstellen.
Dat is natuurlijk vrij logisch als er al een generatie lang alleen maar speklapjes en sateetjes gecremeerd worden......
Dus, om duidelijkheid te scheppen in de geweldige smakelijke wereld van L&S, zit er maar 1 ding op: CONFRONTEREN!!!
Hieronder een paar foto's van een dag vol openbaringen voor Opa en Oma
Het wedstrijdrecept van Noskos aangehouden, zelf kruiden-broodjes gebakken en als side-dish de Coleslaw van Dominique.
Vrijdagavond het preppen:

De volgende ochtend WSM opgestart en de procureur erop:

Meteen erna begonnen met de Coleslaw en de kruidenbroodjes:


De tekening op het deeg door dochterlief gemaakt
De glaze:

Omdat Opa en Oma over enkele uurtjes al komen en de PP nog wel even moet, maar snel wat drumsticks en worstjes erbij gelegd:

En dat voorproefje werd al heeeeel goed ontvangen
:

En toen, beste BBQ-collega's, was het zover:

Opa was onder de indruk
. Opzij ouwe, je kwijlt mijn PP onder !!!!! 

Gelukkig...... hij heeft er niet stiekem een hap uit genomen. Kon hem nog op tijd wegtrekken

Het pullen en het resultaat:


Kruidenbrood erbij:

En deze foto geeft duidelijk aan wat het oordeel was van Opa en Oma:

Nog een close-up van een kruidenbroodje met PP en Coleslaw voor de BBQ-collega's hier

Toetje, smoothie van vruchten en soja-melk, erg lekker met soja-melk moet ik zeggen:

En of het gesmaakt heeft?? Vraag maar aan Opa en Oma. hahahahahahaha.
Of ze vaker mochten komen eten
Geweldig om mensen voor het eerst hiervan te zien genieten.
bedankt voor het kijken.
Rick
Zoals waarschijnlijk bij eenieder van jullie keek mijn omgeving me raar aan als ik vertelde dat je met L&S wel eens een stukkie vlees kan hebben dat er 4-12uur op moet liggen.
Meest voorkomende reacties: "Waaat?????? Dan verbrandt het toch?" of: "Dan wordt het toch gort en gortdroog?"
En kom jij met de standaard uitleg van hoe het principe van L&S en indirect in zijn werk gaat.
Maar toch blijft men het een beetje raar vinden en kan men zich er niets bij voorstellen.
Dat is natuurlijk vrij logisch als er al een generatie lang alleen maar speklapjes en sateetjes gecremeerd worden......
Dus, om duidelijkheid te scheppen in de geweldige smakelijke wereld van L&S, zit er maar 1 ding op: CONFRONTEREN!!!
Hieronder een paar foto's van een dag vol openbaringen voor Opa en Oma

Het wedstrijdrecept van Noskos aangehouden, zelf kruiden-broodjes gebakken en als side-dish de Coleslaw van Dominique.
Vrijdagavond het preppen:

De volgende ochtend WSM opgestart en de procureur erop:

Meteen erna begonnen met de Coleslaw en de kruidenbroodjes:


De tekening op het deeg door dochterlief gemaakt

De glaze:

Omdat Opa en Oma over enkele uurtjes al komen en de PP nog wel even moet, maar snel wat drumsticks en worstjes erbij gelegd:

En dat voorproefje werd al heeeeel goed ontvangen


En toen, beste BBQ-collega's, was het zover:

Opa was onder de indruk



Gelukkig...... hij heeft er niet stiekem een hap uit genomen. Kon hem nog op tijd wegtrekken

Het pullen en het resultaat:


Kruidenbrood erbij:

En deze foto geeft duidelijk aan wat het oordeel was van Opa en Oma:

Nog een close-up van een kruidenbroodje met PP en Coleslaw voor de BBQ-collega's hier


Toetje, smoothie van vruchten en soja-melk, erg lekker met soja-melk moet ik zeggen:

En of het gesmaakt heeft?? Vraag maar aan Opa en Oma. hahahahahahaha.
Of ze vaker mochten komen eten

Geweldig om mensen voor het eerst hiervan te zien genieten.
bedankt voor het kijken.
Rick