BasBQ
Beef en Steak

Op zoek naar....... Perfecte ribs

 
 
 

Rich

Kooltjesharker
Berichten
155
Vandaag spare ribs op het menu!
Na een aantal tegenvallers probeer ik het vandaag met ribs van B&S en een een rub die ik erbij kreeg.
Gister ontvliest, gerubt en ingepakt de koelkast in.
Vanmorgen 11 uur erop bij 110 graden.
Ik ga ze volgens de 3-2-1 methode doen, daar zijn ze dik genoeg voor denk.
Rookbommetje gemaakt met wat Jack snippers en daarna een blokje eikenhout erbij.
Ben benieuwd!!





 
ziet er goed uit, succes er mee
 
Ribbels, lekkah!
 
Net ingepakt met wat appelsap en wat Jack.

 
Die ga je lekker vinden..... :)
 
Na 2 uurtjes in de folie heb ik ze uitgepakt en lekker geglaceerd met een saus van kc pitmaster bbq sauce, honing, bruine suiker en wat vocht uit het pakketje.

 
Was ik gewoon bijna de eindfoto vergeten te maken.
Het ziet er wat rommelig uit maar ze waren heerlijk!
Schone botjes, daar hou ik van.



De smaak was goed, maar daar ga ik nog wat mee knutselen. De ribs van B&S zijn wel echt top.
Zo, nu verder met de rest. Kipsate, chorizo, lamsboutje, garnalen en natuurlijk de hemelse banaan.
Sorry, hier heb ik heen foto's van
 
Zo, zit al weer te kwijlen hier....
 
Ik kan ze zowat ruiken!!
 
Ziet er goed uit! Lekker!
 
Ahhr...Nice.  Meteen trek!
 
Terug
Bovenaan Onderaan