- Berichten
- 155
Vandaag spare ribs op het menu!
Na een aantal tegenvallers probeer ik het vandaag met ribs van B&S en een een rub die ik erbij kreeg.
Gister ontvliest, gerubt en ingepakt de koelkast in.
Vanmorgen 11 uur erop bij 110 graden.
Ik ga ze volgens de 3-2-1 methode doen, daar zijn ze dik genoeg voor denk.
Rookbommetje gemaakt met wat Jack snippers en daarna een blokje eikenhout erbij.
Ben benieuwd!!



Na een aantal tegenvallers probeer ik het vandaag met ribs van B&S en een een rub die ik erbij kreeg.
Gister ontvliest, gerubt en ingepakt de koelkast in.
Vanmorgen 11 uur erop bij 110 graden.
Ik ga ze volgens de 3-2-1 methode doen, daar zijn ze dik genoeg voor denk.
Rookbommetje gemaakt met wat Jack snippers en daarna een blokje eikenhout erbij.
Ben benieuwd!!


