- Berichten
- 916
Na het zien van Mike's cola kipjes ook zin gekregen in BCC.
Een vogel ingeprikt, ingewreven met limoensap en ketjap, en de halve limoen op het blikje gelegd voordat de kip er over ging.
De andere met standaard kipkruiden
Voor het eerst hasselbacks geprobeerd (Spiffs had laatst zulke inspirerende foto's)
Er kwam wat aanloop dus snel nog een kipje met "heet en geurig" vlgs Jamie Oliver ingewreven.. Paste tezamen precies in het bakje
Natuurlijk wordt de gasser nog gebruikt..
Directieoverleg in de ketel
Opnieuw zo druk met snijden en opdienen dat foto's van de prachtig gebruinde vogels, sappig en knapperig vel helaas vergeten te maken zijn.
Toen ik er aan dacht was de meeste kip al verorberd (met patat en vers gemaakte appelmoes)....
Vanmorgen nog stille getuigen...
Een vogel ingeprikt, ingewreven met limoensap en ketjap, en de halve limoen op het blikje gelegd voordat de kip er over ging.
De andere met standaard kipkruiden

Voor het eerst hasselbacks geprobeerd (Spiffs had laatst zulke inspirerende foto's)

Er kwam wat aanloop dus snel nog een kipje met "heet en geurig" vlgs Jamie Oliver ingewreven.. Paste tezamen precies in het bakje

Natuurlijk wordt de gasser nog gebruikt..

Directieoverleg in de ketel

Opnieuw zo druk met snijden en opdienen dat foto's van de prachtig gebruinde vogels, sappig en knapperig vel helaas vergeten te maken zijn.
Toen ik er aan dacht was de meeste kip al verorberd (met patat en vers gemaakte appelmoes)....

Vanmorgen nog stille getuigen...
