- Berichten
- 48
De echte culinaire helden willen misschien wegkijken, met name de laatste foto met daar op simpele gestampte aardappeltjes met opgewarmde witte bonen in tomatensaus (ja, uit een potje ja) zullen sommige misschien choqueren 
Vorige week ook al gegeten maar toen geen foto's gemaakt (wel andere groentes toen overigens
), aangezien we best wat hert hebben liggen uit het pakket dit weekend op herhaling. De koters hier (die echt niks in hun mond stoppen dat anders is dan anders....) vinden het ook lekker dus dat helpt.
Vanmiddag ergens de boel in wat peper en zout gezet, misschien mijn verbeelding maar ik geef het graag de kans een beetje het vlees in te trekken;
Vervolgens toen we thuis kwamen het eitje opgewarmd, dit keer met wokkels (die ik toch nog heb liggen en een keer op moeten);
Eenmaal op temperatuur (ik mikte op rond de 230 graden) het vlees er op gedaan, daarna een minuutje gegeven, dan kwart draaien, weer een minuutje en dan omdraaien en het zelfde nog een keer. Alles voor een mooie ruit...
Jammer genoeg had het rooster toch nog wel iets warmer gemogen op sommige plekken maar het vlees is vrij dun en dus is het lastig om het een beetje rare te kijken. Even aansnijden en uitdelen (heel gek, ik had het grootste portie.... :>)
Beetje wildsaus over het vlees en tijd om te eten!
Smaakte weer prima
Beetje jammer dat sommige foto's wat minder scherp zijn... Het is al heel wat om er aan te denken foto's te maken, dan nog controleren of alles scherp is moet maar de volgende stap zijn in mijn evolutie B-)

Vorige week ook al gegeten maar toen geen foto's gemaakt (wel andere groentes toen overigens


Vanmiddag ergens de boel in wat peper en zout gezet, misschien mijn verbeelding maar ik geef het graag de kans een beetje het vlees in te trekken;

Vervolgens toen we thuis kwamen het eitje opgewarmd, dit keer met wokkels (die ik toch nog heb liggen en een keer op moeten);

Eenmaal op temperatuur (ik mikte op rond de 230 graden) het vlees er op gedaan, daarna een minuutje gegeven, dan kwart draaien, weer een minuutje en dan omdraaien en het zelfde nog een keer. Alles voor een mooie ruit...


Jammer genoeg had het rooster toch nog wel iets warmer gemogen op sommige plekken maar het vlees is vrij dun en dus is het lastig om het een beetje rare te kijken. Even aansnijden en uitdelen (heel gek, ik had het grootste portie.... :>)

Beetje wildsaus over het vlees en tijd om te eten!
Smaakte weer prima
