- Berichten
- 419
Het was al een tijd geleden dat ik low en slow geprobeerd heb. Dus dat werdt weer eens tijd.
Dus om het weer op te pakken gekozen voor buikspek. (Niet het allerduurste stuk vlees)
Temperatuur bleef ook mooi stabiel rond de 110.
Er zou een uur of 4 a 5 voor staan. Maar al snel zat hij richting de 60 graden.
Bij de 1e keer marinade smeren zag ik dat het vlees ergens anders dikker was, dus de thermometer maar verplaatst. (Voor de 2e keer want de Meater verloor de verbinding...)
Dit scheelde 3 graden. Uiteindelijk kwam het vlees in een stall en was het naar een uurtje of 3 in totaal klaar. Het was voor de verandering eens eerder klaar.
Erg lekker gegeten. Bij het 2e broodje de andere kant van t buikspek aangesneden. En mn vrouw zn blokje spek laten proeven.
Het mond gevoel vond ze minder. Maar toch heb ik haar betrapt dat ze zn blokje op haar broodje legde
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Dus om het weer op te pakken gekozen voor buikspek. (Niet het allerduurste stuk vlees)
Temperatuur bleef ook mooi stabiel rond de 110.
Er zou een uur of 4 a 5 voor staan. Maar al snel zat hij richting de 60 graden.
Bij de 1e keer marinade smeren zag ik dat het vlees ergens anders dikker was, dus de thermometer maar verplaatst. (Voor de 2e keer want de Meater verloor de verbinding...)
Dit scheelde 3 graden. Uiteindelijk kwam het vlees in een stall en was het naar een uurtje of 3 in totaal klaar. Het was voor de verandering eens eerder klaar.
Erg lekker gegeten. Bij het 2e broodje de andere kant van t buikspek aangesneden. En mn vrouw zn blokje spek laten proeven.
Het mond gevoel vond ze minder. Maar toch heb ik haar betrapt dat ze zn blokje op haar broodje legde











Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Laatst bewerkt: