Bbq broeders,
Wat een heerlijke dag was het vandaag. En aangezien ik het hele weekend vrij ben.... tijd om de bbq's aan te gooien. Vandaag op de WSM wat babybacks een enorme rib en wat oerhammetjes. Op de 57 een paar kippepoten en moinkballs. Heerlijk gegeten samen met vrienden maar de zondag is waar het om draait. Eindelijk de grootste uitdaging aanpakken. Ik heb besloten om voor de eerste keer alleen de point te nemen aangezien we daar meer dan genoeg aan hebben. Hij is ge?njecteerd en vervolgens met een brisketrub van oakridge ingerubbed. Nu ligt ie te rusten in de koelie.
Eigenlijk ben ik nu aan het wachten tot de WSM tot rust is gekomen zodat ik deze kan voorbereiden voor morgenochtend. De wekker gaat om 6 uur. De brisket wil ik er tussen 7 uur en 7.30 op hebben. Eerst maar een biertje denk ik.......
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Wat een heerlijke dag was het vandaag. En aangezien ik het hele weekend vrij ben.... tijd om de bbq's aan te gooien. Vandaag op de WSM wat babybacks een enorme rib en wat oerhammetjes. Op de 57 een paar kippepoten en moinkballs. Heerlijk gegeten samen met vrienden maar de zondag is waar het om draait. Eindelijk de grootste uitdaging aanpakken. Ik heb besloten om voor de eerste keer alleen de point te nemen aangezien we daar meer dan genoeg aan hebben. Hij is ge?njecteerd en vervolgens met een brisketrub van oakridge ingerubbed. Nu ligt ie te rusten in de koelie.
Eigenlijk ben ik nu aan het wachten tot de WSM tot rust is gekomen zodat ik deze kan voorbereiden voor morgenochtend. De wekker gaat om 6 uur. De brisket wil ik er tussen 7 uur en 7.30 op hebben. Eerst maar een biertje denk ik.......




Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk