Hoi, ik ben Nino uit het mooie Achterhoek. Ooit jaren geleden begonnen net als wsl iedereen op een keteltje van de bouwmarkt daarna jaren op een buitenhaard/grill en op een gegeven was ik wel een beetje klaar met de standaard hamburgers, speklapjes en spiesjes.
Toen besloten om het wat serieuzer aan te pakken en voor mezelf een Weber mastertouch aangeschaft. Hier heb ik me jaren prima mee vermaakt maar op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik in de winter toch wat meer beperkingen had met de Weber. (Zomers gaat er bij mij een hoop tijd zitten in mijn andere hobby motorrijden) Dus als het weer kouder en slechter word komt de bbq iets meer aan de beurt
Maar goed je raad het al er moest een Kamado komen. Na lang zoeken en twijfelen tussen een BGE, Basterd of Kamado Joe uiteindelijk voor de Joe gekozen. Hier vermaak ik me nu ondertussen al een jaar of 3 mee, en tot op heden nog geen seconde spijt van gehad.
Toen besloten om het wat serieuzer aan te pakken en voor mezelf een Weber mastertouch aangeschaft. Hier heb ik me jaren prima mee vermaakt maar op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik in de winter toch wat meer beperkingen had met de Weber. (Zomers gaat er bij mij een hoop tijd zitten in mijn andere hobby motorrijden) Dus als het weer kouder en slechter word komt de bbq iets meer aan de beurt
