Na het vele lurken op dit forum gaat ik morgen de strijd aan met het vlees!
Na een opknapbeurt van me WSM 47 ben ik alles bij elkaar gaan verzamelen om zo goed van start te kunnen gaan.
Hier eerst een voor en na impressie van de WSM 47.
Hier de procureur van de slagert en hij weegt 2.44 schoon aan de haak.
Alle ingredienten bij elkaar verzameld + de appelsap alleen die staat niet op de foto.....
Hier staat hij in the All Purpose Rub van BBQGURU. En geinjecteerd met de marinade van Noskos.
Back in the Fridge!
De briketten die ik ga gebruiken en ga de minion methode toepassen en ga roken met appelhout...
Ik ga de hele run hier morgen bij houden en heb dan meteen een vraagje wat is de beste
stand om met de WSM 47 te beginnen qua luchtgaten??
En ow jah ik denk niet dat ik hem ga inpakken maar gewoon de hele rit ga uitzitten sta dan ook al om 6 uur op
Na een opknapbeurt van me WSM 47 ben ik alles bij elkaar gaan verzamelen om zo goed van start te kunnen gaan.
Hier eerst een voor en na impressie van de WSM 47.

Hier de procureur van de slagert en hij weegt 2.44 schoon aan de haak.

Alle ingredienten bij elkaar verzameld + de appelsap alleen die staat niet op de foto.....

Hier staat hij in the All Purpose Rub van BBQGURU. En geinjecteerd met de marinade van Noskos.

Back in the Fridge!

De briketten die ik ga gebruiken en ga de minion methode toepassen en ga roken met appelhout...

Ik ga de hele run hier morgen bij houden en heb dan meteen een vraagje wat is de beste
stand om met de WSM 47 te beginnen qua luchtgaten??
En ow jah ik denk niet dat ik hem ga inpakken maar gewoon de hele rit ga uitzitten sta dan ook al om 6 uur op
