- Berichten
- 126
Gisteren mijn vuurdoop in het worst maken gehad.
Omdat ik nogal ongeduldig ben, en de vulbus binnen was, heb ik als basis gekocht gehakt gebruikt, en zelf gemalen speklappen.
Per kilo gehakt heb ik er ca 300 gr speklappen bij gedaan.
Leuke en Lekkere ervaring.
Ik heb gemaakt:
Venkelworst
Chorizo
en een eigen verzinsel. met o,a, tandori kruiden, 5 spices en nog veel meer.
Ik heb er eerst die gegrillt om te proeven, en de s 'avonds nog wat meer
We zijn met zijn drieen thuis, en ieder had een voorkeur voor 1 van de soorten.
Het vullen behoefd nog wat oefening, maar al doende leert men.
Hier een tweetal foto's anders is het niet gebeurd.
Omdat ik nogal ongeduldig ben, en de vulbus binnen was, heb ik als basis gekocht gehakt gebruikt, en zelf gemalen speklappen.
Per kilo gehakt heb ik er ca 300 gr speklappen bij gedaan.
Leuke en Lekkere ervaring.
Ik heb gemaakt:
Venkelworst
Chorizo
en een eigen verzinsel. met o,a, tandori kruiden, 5 spices en nog veel meer.
Ik heb er eerst die gegrillt om te proeven, en de s 'avonds nog wat meer

We zijn met zijn drieen thuis, en ieder had een voorkeur voor 1 van de soorten.
Het vullen behoefd nog wat oefening, maar al doende leert men.
Hier een tweetal foto's anders is het niet gebeurd.

