Beef en Steak

Ook hier weer een rondje pulled pork gedaan

 
 
 
 

Veluwse Bob

Gemarineerd
Berichten
1.623
Ook hier was het weer tijd voor wat pulled pork & voorraad.

5 kilo uit de vriezer gehaald, deze laten ontdooien in de koelkast, helaas niet lang genoeg de kern was niet goed ontdooid nog wat het injecteren een zooitje maakte.
Het spoot er overal uit misschien waren de stukken ook wat minder intact.
Desalniettemin is het wel weer erg lekker geworden.
De bekende Noskos methode aangehouden.
5 uurtjes of 74graden kern
daarna lekker inkwaste met laag saus en deze mooi dik laten worde, daarna holy moly snel in de folie.
De een was goed bij kerntemp 93 de ander 94.5
20250731_221638.jpg

20250801_074505.jpg

20250801_105110.jpg

20250801_132642.jpg

Helaas niks ingestuurd voor de close up wedstrijd in mijn hoofd was het nog juli.
20250801_132645.jpg

20250801_172452.jpg


Lekker 4 broodjes gemaakt voor op te peuzelen met het gezin, portie naar vrienden & schoonouders. Verder 4 porties a 500gr gevacumeerd en ingevroren.

In gedachte heb ik het al opgegeten.
Heerlijke pulled pork tosties met wat kaas, ingelegde ui, sriracha, lekker man 😁
En dan dippe in wat blue hogs original saus..
 
Lekker verwennerij voor de familie Bob😋
Het ziet er weer smakelijk uit! En een Pulled Pork tosti ga ik onthouden!
 
Fijne beelden weer Bob, lekker man!
 
Beetje buurt barbecue maar dan anders.
Haha, hier gaat het niet anders.

Mooi man, hier ook maar weer eens maken, de vriezer is akelig leeg.
Ja joh geen pottekijkers 🤪

Nee ik was op zolder druk om een basic frame neer te zetten zodat de vrouw de was kan vouwen.. ze was altijd onbenullig op het droogrek aan het vouwen 😅.


Dat vind ik dus mooi als je de bbq gewoon kan laten gaan erop kan vertrouwen dat het wel goed komt en lekker kan aanmoeken thuis.

Moet het nog keer afmaken maar voor nu is ze al tevreden 😁

Happy wife happy life

IMG-20250801-WA0011.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan