- Berichten
- 49
Uiteraard zal ik me hier ook eventjes voorstellen!
Ik ben Kevin, woonachtig in een klein dorpje tussen Venlo en Roermond, en al van kleins af aan verzot op vlees.... Na een aantal jaar met een betonnen BBQ geknoeid te hebben (veel te weinig controle over temperatuur en het ding vrat kool bij het leven) werd het tijd voor een Weber...
Mijn broer Snerthond en ik hebben beide een Mastertouch GBS gekocht, en al na een paar BBQ sessies zijn we helemaal verkocht! Ik heb nooit gedacht dat een BBQ zo veelzijdig kon zijn! Van thuis uit was ik vooral de verbrande PAK's lapjes gewend, dus het hele fenomeen van indirect grillen en sappige stukken vlees van de BBQ was nieuw voor mij!
Ik ga het komende seizoen veel ervaring opdoen, met de nodige tips & trucs van hier!
Zonnige BBQ groeten,
Kevin
Ik ben Kevin, woonachtig in een klein dorpje tussen Venlo en Roermond, en al van kleins af aan verzot op vlees.... Na een aantal jaar met een betonnen BBQ geknoeid te hebben (veel te weinig controle over temperatuur en het ding vrat kool bij het leven) werd het tijd voor een Weber...
Mijn broer Snerthond en ik hebben beide een Mastertouch GBS gekocht, en al na een paar BBQ sessies zijn we helemaal verkocht! Ik heb nooit gedacht dat een BBQ zo veelzijdig kon zijn! Van thuis uit was ik vooral de verbrande PAK's lapjes gewend, dus het hele fenomeen van indirect grillen en sappige stukken vlees van de BBQ was nieuw voor mij!
Ik ga het komende seizoen veel ervaring opdoen, met de nodige tips & trucs van hier!
Zonnige BBQ groeten,
Kevin