Afgelopen week zelf rookworst gemaakt.. Wat is nu mooiere dan roken in de sneeuw?
Recept van Vogels gevolgd (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18296.0), 2x 8 uur in de koude rook; beuk en kersen, vervolgens in de warme rook (beuk en pecan). De donkere worstjes zijn chorizo bangers van Mac's BBQ pit (https://www.macsbbqpit.com/chorizo-bangers/), die hebben we nog niet geprobeerd...
Was genieten!
		
		
	
	
		 
	
		![url]](http://[url=//uploads.tapatalk-cdn.com/20171211/37143e252b8857d4b8e402e468ce18ca.jpg]//uploads.tapatalk-cdn.com/20171211/37143e252b8857d4b8e402e468ce18ca.jpg[/url]) 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Recept van Vogels gevolgd (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18296.0), 2x 8 uur in de koude rook; beuk en kersen, vervolgens in de warme rook (beuk en pecan). De donkere worstjes zijn chorizo bangers van Mac's BBQ pit (https://www.macsbbqpit.com/chorizo-bangers/), die hebben we nog niet geprobeerd...
Was genieten!
 
	![url]](http://[url=//uploads.tapatalk-cdn.com/20171211/37143e252b8857d4b8e402e468ce18ca.jpg]//uploads.tapatalk-cdn.com/20171211/37143e252b8857d4b8e402e468ce18ca.jpg[/url]) 
	 
	 
	 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		