Beef en Steak

Ook aan de rookworst...

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jowi
  • Startdatum Startdatum
 
 

Jowi

Kooltjesharker
Berichten
168
Afgelopen week zelf rookworst gemaakt.. Wat is nu mooiere dan roken in de sneeuw?

Recept van Vogels gevolgd (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18296.0), 2x 8 uur in de koude rook; beuk en kersen, vervolgens in de warme rook (beuk en pecan). De donkere worstjes zijn chorizo bangers van Mac's BBQ pit (https://www.macsbbqpit.com/chorizo-bangers/), die hebben we nog niet geprobeerd...

Was genieten!

0ffcd512cf2cbf16d18da6678870f071.jpg

url]

451908178e222bd2245ca0811b40eddc.jpg

fdacf02eab1d0f78acbfc2ff0868d566.jpg

167aeef6d2ed2244a68d039ff6bf9556.jpg


 
Lust ik wel!
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan