- Berichten
- 5.537
Hallo mede bbq ers.
Na behoorlijk wat sate's,burgers, worstjes en kippetjes wilde ik vandaag iets anders op de bbq.
We besloten om spareribs te bereiden, nog nooit gedaan dus eerst even bbq-nl raadplegen. De classic's van Noskos leken wel wat.
de ribs klaargemaakt (losse stukjes en frutseltjes afgesneden) en gerubt.
De volgende dag mopsaus gemaakt en eerder gemaakte bbqsaus te voorschijn gehaald.
De OTG ingericht als splitgril.
Rookhout van onze pruimenboom en opgestart volgens hr.Minion
Verder behandeld als omschreven op de site van Noskos.
Het resultaat was om op te vr........ten. Heerlijk !!!
Helaas was dat ook zo gebeurd, Veel sneller dan klaargemaakt
! Maar gelukkig hebben we de foto's nog.
Leuk dat jullie meekeken.
Na behoorlijk wat sate's,burgers, worstjes en kippetjes wilde ik vandaag iets anders op de bbq.
We besloten om spareribs te bereiden, nog nooit gedaan dus eerst even bbq-nl raadplegen. De classic's van Noskos leken wel wat.
de ribs klaargemaakt (losse stukjes en frutseltjes afgesneden) en gerubt.
De volgende dag mopsaus gemaakt en eerder gemaakte bbqsaus te voorschijn gehaald.
De OTG ingericht als splitgril.
Rookhout van onze pruimenboom en opgestart volgens hr.Minion
Verder behandeld als omschreven op de site van Noskos.
Het resultaat was om op te vr........ten. Heerlijk !!!
Helaas was dat ook zo gebeurd, Veel sneller dan klaargemaakt







Leuk dat jullie meekeken.