BasBQ
Beef en Steak

Onion meatball bombs

DG1982

Tondelzoeker
Berichten
13
Hallo allemaal,

Deze stond al een tijdje op mijn lijstje.
Is zeker aan te raden! Erg lekker!

De ingredi?nten van het gehakt: 500 gr rundergehakt, 1 el BBQ rub (smokey goodness beef rub) 1 rode peper, 1 kleine ui, 1,5 teen knoflook, 2 tl soja saus, 2 tl worchester sauce, dot ketchup en dot gladde mosterd, 1 beschuit.

Ik heb ze bereid bij 110 graden, ze deden er wel 2 uur en een kwartier over om op 72 graden kerntemperatuur te komen. De bombs zijn gerookt met kersenhout.

313c7454c7d2c53af7bac18d478aefa5.jpg
32ea3ba415527359f52fb380020fea66.jpg
303fab0c3714784c495059e92aad9c61.jpg
5e724f8536abe661cc2b1e36c2c8b6fd.jpg
d0baf7bd0b020a0782014b99712b0e17.jpg


Samen gegeten met de hasselbacks volgens recept van Noskos, en ook hier is echt niks mis mee!!
015d3fb99076715ffebdb8bca1c4d4d5.jpg


Goed weekend allemaal!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wat smullen we weer, heerlijk ;)
 
Ziet er fantastisch uit, krij gelijk weer trek.
 
Mooie ballen en die hasselbacks zien er heerlijk uit.
 
Lekker gerecht. Ziet er mooi uit.
Moet ik ook eens maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan