Hallo allemaal,
Deze stond al een tijdje op mijn lijstje.
Is zeker aan te raden! Erg lekker!
De ingredi?nten van het gehakt: 500 gr rundergehakt, 1 el BBQ rub (smokey goodness beef rub) 1 rode peper, 1 kleine ui, 1,5 teen knoflook, 2 tl soja saus, 2 tl worchester sauce, dot ketchup en dot gladde mosterd, 1 beschuit.
Ik heb ze bereid bij 110 graden, ze deden er wel 2 uur en een kwartier over om op 72 graden kerntemperatuur te komen. De bombs zijn gerookt met kersenhout.
Samen gegeten met de hasselbacks volgens recept van Noskos, en ook hier is echt niks mis mee!!
Goed weekend allemaal!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze stond al een tijdje op mijn lijstje.
Is zeker aan te raden! Erg lekker!
De ingredi?nten van het gehakt: 500 gr rundergehakt, 1 el BBQ rub (smokey goodness beef rub) 1 rode peper, 1 kleine ui, 1,5 teen knoflook, 2 tl soja saus, 2 tl worchester sauce, dot ketchup en dot gladde mosterd, 1 beschuit.
Ik heb ze bereid bij 110 graden, ze deden er wel 2 uur en een kwartier over om op 72 graden kerntemperatuur te komen. De bombs zijn gerookt met kersenhout.





Samen gegeten met de hasselbacks volgens recept van Noskos, en ook hier is echt niks mis mee!!


Goed weekend allemaal!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk