Vandaag maar weer eens wat van de todo geschrapt.
Op de een of andere manier wordt de lijst niet echt kort.
750 gr rundergehakt, knoflook ,beetje peterselie, oregano, (lichte)basterdsuiker, ketchup, Soja Saus,chilisaus, tabasco, gesnipperd uitje.
Boeltje mengen, uitjes en bacon er om heen.
Onder tussen de keg op 100 graden gezet met een paar stukjes essenhout.
Ballen erop voor 45 minuten, daarna de temperatuur naar 150 gezet ,ballen ingesmeerd en nog 20 minuten laten kleuren.
Gewoon met wat frietjes genuttigd.
Op de een of andere manier wordt de lijst niet echt kort.
750 gr rundergehakt, knoflook ,beetje peterselie, oregano, (lichte)basterdsuiker, ketchup, Soja Saus,chilisaus, tabasco, gesnipperd uitje.
Boeltje mengen, uitjes en bacon er om heen.
Onder tussen de keg op 100 graden gezet met een paar stukjes essenhout.
Ballen erop voor 45 minuten, daarna de temperatuur naar 150 gezet ,ballen ingesmeerd en nog 20 minuten laten kleuren.
Gewoon met wat frietjes genuttigd.







