- Berichten
- 4.056
Zit ik vandaag op mijn werk, belt mijn vrouw. Zeg luister eens we hebben best veel te doen dit weekend dus als jij vanavond de bbq eens aansteekt, want morgen en overmorgen komt het er niet van. Ik neem wel wat mee. Tsja wat kan je hier nu tegenin brengen ? ???
Wel grappig dat het tegenwoordig heel normaal is voor mijn vrouw om weer of geen weer gewoon er vanuit te gaan dat de bbq aan gaat.
Dus de pitmaster plek veilig gesteld.

Begonnen met een rolbrood, Dit is bij mij nooit hetzelfde. Ik varieer continue met de ingredi?nten en alle varianten bevallen eigenlijk wel.


Dit hierna gevarieerd met diverse snoeppaprikas. Ik heb binnenkort een flinke bbq voor de kiezen en wilde eens wat varianten uitproberen. (roomkaas, Chorizo, Bacon en gehakt in diverse varianten) Was allemaal wel lekker, maar heb nu wel een idee welke kant ik uitwil.

Hierna lekker klassiek een Bobby Flay zalm. met 55 graden eraf gehaald. was weer super.


Voor mezelf (ben niet van de vis) 2 stukjes dry aged entrecote op de manier van Bert (reverse sera)
Met het grillen laat het stukje vet zich van de beste kant zien


Is prima bevallen heerlijk stukje sappig vlees.

Onze ogen waren groter dan onze maag want het toetje past niet meer. Had nog perzik met likeur liggen maar dit gebeurt een andere keer nog wel
Groeten, Mike
Wel grappig dat het tegenwoordig heel normaal is voor mijn vrouw om weer of geen weer gewoon er vanuit te gaan dat de bbq aan gaat.

Dus de pitmaster plek veilig gesteld.

Begonnen met een rolbrood, Dit is bij mij nooit hetzelfde. Ik varieer continue met de ingredi?nten en alle varianten bevallen eigenlijk wel.


Dit hierna gevarieerd met diverse snoeppaprikas. Ik heb binnenkort een flinke bbq voor de kiezen en wilde eens wat varianten uitproberen. (roomkaas, Chorizo, Bacon en gehakt in diverse varianten) Was allemaal wel lekker, maar heb nu wel een idee welke kant ik uitwil.

Hierna lekker klassiek een Bobby Flay zalm. met 55 graden eraf gehaald. was weer super.


Voor mezelf (ben niet van de vis) 2 stukjes dry aged entrecote op de manier van Bert (reverse sera)
Met het grillen laat het stukje vet zich van de beste kant zien


Is prima bevallen heerlijk stukje sappig vlees.

Onze ogen waren groter dan onze maag want het toetje past niet meer. Had nog perzik met likeur liggen maar dit gebeurt een andere keer nog wel
Groeten, Mike