BasBQ
Beef en Steak

Omdat het dinsdag was

 
 

rkuijer

Kooltjesharker
Berichten
121
Gewoon een varkenshaasje?? dat kon niet.
We hebben hem lekker gevuld met wat zongedroogde tomaatjes, verse tijm, wat salie en Parmezaanse kaas.
De buitenkant met wat olijfolie zout, peper en tijm verwent.

2014-09-23165635_zpse24fc5ca.jpg
2014-09-23171232_zps01d85c68.jpg


Indirect op het ei op zo?n 130 graden totdat het haasje 63 graden had bereikt.

2014-09-23183019_zps86c36a3b.jpg

2014-09-23193420_zps5aafd78b.jpg


We hebben een terug komertje te pakken.
Alleen de volgende keer haal ik eerst de touwtjes eraf voor het aansnijden.

Smakelijk !
 
Waarom de touwtjes eraf voor het snijden? Met een goed scherp mes kom je daar wel doorheen en er zit een smaak in dat wil je niet missen.
Ik knaag de touwtjes dus altijd af.  :D
 
Ziet er mooi uit; lust ik!!

Hier ook altijd de touwtjes er eerst af, altijd leuk om te zien hoe die dan mooi zijn vorm behoud.
 
jummie!
 
Wordt mijn donderdag recept, aankomende donderdag wel te verstaan  :D
 
Lekker hoor
 
ik denk dat ik dat zomaar lust
 
Terug
Bovenaan Onderaan