BasBQ
Beef en Steak

Olijfpitten

 
 

Jorte

Pitmaster
Berichten
951
Ik heb een doos gemalen olijfpitten gekregen.
Iemand hier ervaring mee? Hoe gebruik je het en bij welke gerechten past het?
 
als rookhout? geen ervaring mee... maar ik rook ook op thee, pistacheschillen, laurierblad  dus waarom niet, als het rookt en lekker ruikt komt het wel goed denk ik dan. ik zal de pitten voortaan eens bewaren dan kan ik het met een maandje of twee proberen  :p

edit, ik vind online met olijfpitten gerookte olijfolie, hoe cute is dat?
 
Zoiets?
"Het effect is verbluffend. Het ruiken van deze olijfolie is op zich al een feest. Een fantastisch en uniek aroma maakt zich van de reukzin meester. De smaakbeleving overtreft zelfs de hierboven
beschreven geurervaring.
:p
Zo ontdekken we nog eens wat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan