- Berichten
- 5.347
Een beetje op zijn Haags, is nu eenmaal mijn roots.
Ook hier aan de zelfgemaakte verse worst, voor de eerste keer en best wel spannend.
We hebben gekozen voor de Gerookte Jalapeno Cheddar Worst, recept die ik via @Ridevi71 heb mogen ontvangen, thanx Rick.
Bij de slager een kinnebak besteld en ook een mooi stuk procureur, bij elkaar 1,5 kilo
Fijn dat wij nog een winkelcentrum hebben waar verschillende ambachtswinkels nog aanwezig zijn.
Dus hop naar de groentemeneer en Jalapenos halen, meteen door naar de Kaasmevrouw voor een stuk echte Cheddarkaas.
Helemaal in mijn nopjes naar huis, met mijn koopwaar van uitmuntende kwaliteit.
Varkensdarm, die ik bij Vuur en rook had besteld, uitspoelen
Cheddar in kleine blokjes gesneden, de Jalapeno ook, maar iets kleiner, procureur en kinnebak in blokjes, opzetstuk voor De weerwolf onder de Fleischwolfs in de vriezer, Varkensdarm uitspoelen en het avontuur kon beginnen. de foto's vertellen de rest van dit verhaal..........................veel kijkplezier
Erg lekkere worstjes, het zoutgehalte mag iets minder, wij hadden 15 gram zout per kilo vlees! exclusief het gewicht van de Jalapenos en Cheddar
Het originele recept was nog meer zout, namelijk 26 gram totaal en wij hadden 24 gram totaal, desalnietemin lekker en als ze koud zijn zal het zout nog minder zijn qua smaak. de Jalapeno mag iets meer, je proeft hem wel maar mag iets meer hebben. op 1,5 kilo vlees hadden wij 6 jalapenos, dat mogen er volgende keer zeker 8 misschien wel 10 zijn.
Ook hier aan de zelfgemaakte verse worst, voor de eerste keer en best wel spannend.
We hebben gekozen voor de Gerookte Jalapeno Cheddar Worst, recept die ik via @Ridevi71 heb mogen ontvangen, thanx Rick.
Bij de slager een kinnebak besteld en ook een mooi stuk procureur, bij elkaar 1,5 kilo
Fijn dat wij nog een winkelcentrum hebben waar verschillende ambachtswinkels nog aanwezig zijn.
Dus hop naar de groentemeneer en Jalapenos halen, meteen door naar de Kaasmevrouw voor een stuk echte Cheddarkaas.
Helemaal in mijn nopjes naar huis, met mijn koopwaar van uitmuntende kwaliteit.
Varkensdarm, die ik bij Vuur en rook had besteld, uitspoelen
Cheddar in kleine blokjes gesneden, de Jalapeno ook, maar iets kleiner, procureur en kinnebak in blokjes, opzetstuk voor De weerwolf onder de Fleischwolfs in de vriezer, Varkensdarm uitspoelen en het avontuur kon beginnen. de foto's vertellen de rest van dit verhaal..........................veel kijkplezier
Erg lekkere worstjes, het zoutgehalte mag iets minder, wij hadden 15 gram zout per kilo vlees! exclusief het gewicht van de Jalapenos en Cheddar
Het originele recept was nog meer zout, namelijk 26 gram totaal en wij hadden 24 gram totaal, desalnietemin lekker en als ze koud zijn zal het zout nog minder zijn qua smaak. de Jalapeno mag iets meer, je proeft hem wel maar mag iets meer hebben. op 1,5 kilo vlees hadden wij 6 jalapenos, dat mogen er volgende keer zeker 8 misschien wel 10 zijn.