t.klomberg
Sprokkelaar
- Berichten
- 38
Gisteren oerhammetjes van de pellet grill
Overbodig vet en vlies eraf gesneden en lekker ingerubbed met een pork rub
Nu lekker 3 uurtjes op 110 graden
Daarna aluminium jasje aan met klontje boter, honing en bruine basterdsuiker.
En zo lekker 45 min. doorgaren.
Daarna met een tussenpauze van 15 min. twee keer geglaceerd met mix van bbq saus en braadvocht.
Na in totaal 4,5 uur is dit het eindresultaat. Een mooi oerhammetje met een perfecte smaak.
Overbodig vet en vlies eraf gesneden en lekker ingerubbed met een pork rub
Nu lekker 3 uurtjes op 110 graden
Daarna aluminium jasje aan met klontje boter, honing en bruine basterdsuiker.
En zo lekker 45 min. doorgaren.
Daarna met een tussenpauze van 15 min. twee keer geglaceerd met mix van bbq saus en braadvocht.
Na in totaal 4,5 uur is dit het eindresultaat. Een mooi oerhammetje met een perfecte smaak.