G
GerBQ
Gast
Als beginner durf ik het nog niet aan om met echte grote stukken aan de slag te gaan. Toch wilde ik weleens kijken hoever ik kom met een groot stuk vlees.
Dus...
heb ik wat karbo's op elkaar gebonden. Voordeel is dat je er ook tussen kunt kruiden.
Nadat de kruiden lekker ingetrokken (4 uur) waren heb ik ze ingesmeerd met honing. Dat stond nog op het aanrecht
En de BBQ aangestoken
Ik had ingeschat zo'n 5 uur, maar dat werd toch iets langer (6,5 uur)
Het was erg lekker! De dikste had nog iets langer gemogen, maar binnen 10 minuten hadden ze het al op. Eer van mijn werk
Dus...
heb ik wat karbo's op elkaar gebonden. Voordeel is dat je er ook tussen kunt kruiden.

Nadat de kruiden lekker ingetrokken (4 uur) waren heb ik ze ingesmeerd met honing. Dat stond nog op het aanrecht


Ik had ingeschat zo'n 5 uur, maar dat werd toch iets langer (6,5 uur)

Het was erg lekker! De dikste had nog iets langer gemogen, maar binnen 10 minuten hadden ze het al op. Eer van mijn werk
