- Berichten
- 125
Het was al een tijdje een gemis op mijn barbecue-CV: Atomic Buffalo Turds (ABT's). Sidenote: wie heeft ooit die naam bedacht?
Dus naar de winkel voor jalepeno's, roomkaas en spek. Thuis de pepers gehalveerd en de zaadjes verwijderd. Daarna gevuld met een mengsel van de roomkaas, wat bbq-kruiden en uitgebakken spek. Het geheel in een plakje spek gewikkeld en afgemaakt met wederom een snufje kruiden.
Daarna mochten ze op de barbecue. We hadden van een paar dagen daarvoor nog een paar MOINK balls over.
Huh? Die gaan toch altijd schoon op? Eh, ja normaal wel, maar we hadden er 100 gemaakt. Dat bleken er toch iets te veel te zijn dan we op konden
Die konden dus mooi samen op 120° warm worden. Blokje kers erbij en gaan!
We hebben er heerlijk van gegeten! Ze stonden op tafel met een frisse salade en zoete aardappel frietjes. De ABT's zijn een blijvertje: man man man wat een heerlijke combinatie. Eerst het vettige/zoutige van de spek, dan de romige smaak van de kaas, gevolgd door de warme gloed van de jalepeno's.
Deze gaan we zeker vaker maken!

Dus naar de winkel voor jalepeno's, roomkaas en spek. Thuis de pepers gehalveerd en de zaadjes verwijderd. Daarna gevuld met een mengsel van de roomkaas, wat bbq-kruiden en uitgebakken spek. Het geheel in een plakje spek gewikkeld en afgemaakt met wederom een snufje kruiden.
Daarna mochten ze op de barbecue. We hadden van een paar dagen daarvoor nog een paar MOINK balls over.
Huh? Die gaan toch altijd schoon op? Eh, ja normaal wel, maar we hadden er 100 gemaakt. Dat bleken er toch iets te veel te zijn dan we op konden

Die konden dus mooi samen op 120° warm worden. Blokje kers erbij en gaan!
We hebben er heerlijk van gegeten! Ze stonden op tafel met een frisse salade en zoete aardappel frietjes. De ABT's zijn een blijvertje: man man man wat een heerlijke combinatie. Eerst het vettige/zoutige van de spek, dan de romige smaak van de kaas, gevolgd door de warme gloed van de jalepeno's.
Deze gaan we zeker vaker maken!