Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
BBQ Experience Center heeft ze nog niet heb ik uit betrouwbare info ;-)Ik ben nu zo nieuwsgierig naar deze rub en zie net dat ze de rubs van Dennis verdelen bij Bbqexperience. En op 1 mei gaat hun Belgische vestiging open op 3km van mijn deur Dat gaat handig worden.
Ik zag op de site de griek nog niet van hen, maar ging er vanuit dat de site nog niet up to date is. Maar het is dus echt.BBQ Experience Center heeeft ze nog niet heb ik uit betrouwebare info ;-)
Ze hebben hem nog niet besteld. Maar als je er naar vraagt doen ze dat misschien nog welIk zag op de site de griek nog niet van hen, maar ging er vanuit dat de site nog niet up to date is. Maar het is dus echt.
Maar hij is onderweg.
Ik ga naar de opening en zal het eens laten vallenZe hebben hem nog niet besteld. Maar als je er naar vraagt doen ze dat misschien nog wel
Goed vooruitzicht zeg, moet hem ook nog halen. Pak dezelfde winkel, niet aan gedacht. bedankt voor de tip!Tot welke kerntemperatuur raden jullie de lapjes procureur te grillen?
Ga dinsdag gelijk die kruiden in Delft ophalen bij de BBQ exclusief Store
Ze hebben hem nog niet besteld. Maar als je er naar vraagt doen ze dat misschien nog wel
Daar geef ik je volkomen gelijk in.Dat ertussen staan gaat niet gebeuren Op een demo/evenement bereik ik maximaal een paar honderd mensen. Als ik in diezelfde tijd een YouTube video maak een paar duizend. Dus dan is de keuze snel gemaakt
Gewoon een soort High&fast grillen dat klinkt easy en het eindresultaat ziet er echt super uit!Kevin, ja gewoon grillen en dan snijden. Dit geeft een beter resultaat dan aan een spit.
Bij een spit is het snijden op den duur lastig vanwege de pinnen. Zo heb je ook meer ‘korst om je vlees’