Beef en Steak

Noskos PP Wedstrijd recept - Lekker!

 
 
 
 
 

Sander72

BBQ Junkie
Berichten
7.081
Hallo beste BBQ-vrienden!

Gisteren maakte ik een heerlijke Pulled Pork a la Noskos, compleet met injecteren, glaze en eindsaus... echt een wereld recept!

Helemaal volgens recept gemaakt, dus glaceren na 5 uur en 2 uur later inpakken en afgaren tot 88?C, alles op een broodje met die heerlijke coleslaw van Dominique... zalig!

Hier komen de lekkere fotootjes!



Maar hoe kwam het zover? Nou hou je vast:


Na de injectie weer laagje rub erover:


Lekker roken met kersenhout van de forumsponsor:


In deze:


Dit is na 5 uurtjes, net voor het glaceren:


In de lak:


En omdat ik dat zo lekker vindt een heerlijke close-up:


Coleslaw (of is het Koolsla?) van Dominique (er is nog lekker veel over dus vandaag (tweede dag) nog lekkerder!)


Net voor het inpakken:




Er was een lijner bij dus even een lekker slaatje erbij gefrutseld:


Toen de kern 88?C was kon er geplukt worden:


Toen die zalige eindsaus er (voor een deel) door:


En smullen maar....


Thanks Noskos, dit is een winner!

Groeten en bedankt voor het kijken
 
Ja dat is genieten!
 
Heel mooi broodje.
Gefeliciteerd met je knor!
 
Netjes dat je rekening houdt met een lijner. Doe ik nu nooit, dan nemen ze maar wat minder..........
 
Lowietje72 zei:
Netjes dat je rekening houdt met een lijner. Doe ik nu nooit, dan nemen ze maar wat minder..........

Ze is erg aantrekkelijk, Lowietje!  :P
 
Mooi broodje en fijn dat mijn Koolsla ( Coleslaw, weet ik veel...) je beviel!
 
structor zei:
Mooie run en congrats met de grote drie! Enne die lijner boft maar,
met zo'n bult kaas =))

stiekum hou ik haar curves graag in stand, ben d'r dol op.... heb het gebracht als extra magere parmesan....  :D
 
Dominique zei:
Mooi broodje en fijn dat mijn Koolsla ( Coleslaw, weet ik veel...) je beviel!

De tweede dag nog lekkerder Domi!
 
Gefeliciteerd met je knor! Ziet er heerlijk uit en dat is het ook!
 
Terug
Bovenaan Onderaan