- Berichten
- 7.081
Hallo beste BBQ-vrienden!
Gisteren maakte ik een heerlijke Pulled Pork a la Noskos, compleet met injecteren, glaze en eindsaus... echt een wereld recept!
Helemaal volgens recept gemaakt, dus glaceren na 5 uur en 2 uur later inpakken en afgaren tot 88?C, alles op een broodje met die heerlijke coleslaw van Dominique... zalig!
Hier komen de lekkere fotootjes!
Maar hoe kwam het zover? Nou hou je vast:
Na de injectie weer laagje rub erover:
Lekker roken met kersenhout van de forumsponsor:
In deze:
Dit is na 5 uurtjes, net voor het glaceren:
In de lak:
En omdat ik dat zo lekker vindt een heerlijke close-up:
Coleslaw (of is het Koolsla?) van Dominique (er is nog lekker veel over dus vandaag (tweede dag) nog lekkerder!)
Net voor het inpakken:
Er was een lijner bij dus even een lekker slaatje erbij gefrutseld:
Toen de kern 88?C was kon er geplukt worden:
Toen die zalige eindsaus er (voor een deel) door:
En smullen maar....
Thanks Noskos, dit is een winner!
Groeten en bedankt voor het kijken
Gisteren maakte ik een heerlijke Pulled Pork a la Noskos, compleet met injecteren, glaze en eindsaus... echt een wereld recept!
Helemaal volgens recept gemaakt, dus glaceren na 5 uur en 2 uur later inpakken en afgaren tot 88?C, alles op een broodje met die heerlijke coleslaw van Dominique... zalig!
Hier komen de lekkere fotootjes!
Maar hoe kwam het zover? Nou hou je vast:
Na de injectie weer laagje rub erover:
Lekker roken met kersenhout van de forumsponsor:
In deze:
Dit is na 5 uurtjes, net voor het glaceren:
In de lak:
En omdat ik dat zo lekker vindt een heerlijke close-up:
Coleslaw (of is het Koolsla?) van Dominique (er is nog lekker veel over dus vandaag (tweede dag) nog lekkerder!)
Net voor het inpakken:
Er was een lijner bij dus even een lekker slaatje erbij gefrutseld:
Toen de kern 88?C was kon er geplukt worden:
Toen die zalige eindsaus er (voor een deel) door:
En smullen maar....
Thanks Noskos, dit is een winner!
Groeten en bedankt voor het kijken