BasBQ
Beef en Steak

Nogmaals Ossobuco!!

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Mocht vandaag kiezen wat er op het programma stond,.... niet heel lang hoeven na te denken. Ossobuco,... wilde graag een paar dingen aanpassen en weten hoe het zou zijn. Daarbij staat deze zeker in mijn top 10.
Wilde met name het toevoegen van bepaalde ingredi?nten veranderen zoals de wortels... deze worden anders te mushy.


Alles verzamelen:

2014-12-07 Ossobuco 01 by Bidle, on Flickr


Klaar om te beginnen. Netjes het vlees aanbraden en dit keer met een kersenhout, de uitjes en ook nog heel even met de ontzuurde tomatenpuree. Vervolgens van de BGE Medium naar de BGE XL die al lekker op een mooie temperatuur was.
Langzaam alles toevoegen en telkens even een kijkje nemen,.... al is het maar voor de geur.  :D


2014-12-07 Ossobuco 02 by Bidle, on Flickr


2014-12-07 Ossobuco 03 by Bidle, on Flickr


2014-12-07 Ossobuco 04 by Bidle, on Flickr

Vlees na het aanbraden en daarna inpakken, zodat ook het vocht er weer terug bij kan.

2014-12-07 Ossobuco 07 by Bidle, on Flickr


2014-12-07 Ossobuco 09 by Bidle, on Flickr


2014-12-07 Ossobuco 10 by Bidle, on Flickr


2014-12-07 Ossobuco 14 by Bidle, on Flickr


Oi, oi,... op het einde nog even op smaak gebracht, maar was niet veel meer nodig..... dus snel opdienen. Zelfs iets te snel want op de eerste foto de peterselie vergeten.....  :(


2014-12-07 Ossobuco 15 by Bidle, on Flickr


De verplichte foto met peterselie. ;)

2014-12-07 Ossobuco 16 by Bidle, on Flickr


Yep,.. weet het zeker deze staat in de top10!!! :)
 
Prachtige Run Bidle... eet je het merg er ook bij?
 
Terug
Bovenaan Onderaan