BasBQ
Beef en Steak

Nog wat experimentern met de Ofyr

 
 
 

Marnix

Kooltjesharker
Berichten
210
Zaterdag de Ofyr nog eens opgestookt voor de hapjes terwijl de ribbels in de UDS alle tijd hadden, voor de middag begonnen met MOINK Balls deze heb ik wel plat gedrukt om ze op de plaat te bakken, ze gingen deze keer niet in de uds ook geen rub en geen glaze gebruikt achter af gezien jammer, volgende keer beter,
champignons gevuld met kruiden kaas en omwikkeld met bacon en het zelfde met snakpaprika, spiesjes met worstjes omwikkeld met bacon en chorizo deze laatste geeft een heerlijke smaak aan de vetstof op de bakplaat of in de pan, bij wijze van experiment nog wat stukjes bloedworst en witte worst, het perfecte hapjes apparaat, dit is nog maar het begin moet nog veel oefenen, als de ribbels ingepakt waren kon het bakken beginnen  :-?








Idiaal on de glaze op te warmen (koken)




Nu was het tijd voor het betere werk  :D



We zullen nog veel moeten oefenen  :p

 
Practise makes perfect! :D Gebruik jij ook zo'n Ikea rekje voor je ribs? Ze zien er uit om op te vr.....!
 
Lekker!
 
Leuk idee! en oefening baart kunst ( en kinderen :D)
Je Ribs zien er echt fantastisch uit!
 
Lastig toch, al dat oefenen. :D
Steeds als je wat proeven wil is je Ofyr weer leeg.  :) !
Ziet er wel h??l erg lekker uit.
 
Mooi spul!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Blijft er geweldig uit zien zo'n Ofyr.
De ribs trwouens ook hoor ;)
 
De ribbels zien er echt fantastisch uit... 
 
Terug
Bovenaan Onderaan