- Berichten
- 62
Goede avond,
Ik ben Patrick, 32 jaar. Tot nu toe vele, zoals ik ze noem, party BBQ's gedaan. Gewoon met zijn alle lekker grillen en smullen. Wat ooit begon met de simpelste satétjes en burgers, ben ik dat wel gaan upgraden naar smaakvollere versies daarvan. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Mij verdiepen in betere en mooiere, gerechten. Leren low en slow BBQ'en en nog veel meer ontdekken. Volgens mij kom ik een heel eind met jullie hulp, alvast bedankt daarvoor!
Groet, Patrick
Ik ben Patrick, 32 jaar. Tot nu toe vele, zoals ik ze noem, party BBQ's gedaan. Gewoon met zijn alle lekker grillen en smullen. Wat ooit begon met de simpelste satétjes en burgers, ben ik dat wel gaan upgraden naar smaakvollere versies daarvan. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Mij verdiepen in betere en mooiere, gerechten. Leren low en slow BBQ'en en nog veel meer ontdekken. Volgens mij kom ik een heel eind met jullie hulp, alvast bedankt daarvoor!
Groet, Patrick