K
Klapgeest
Gast
Zojuist mijn allereerste KipOpBlik gemaakt!

Helaas was ik iets te zuinig met de kooltjes, waardoor ik de temperatuur moeizaam boven de 150 graden kon krijgen. Na twee uur geduld was het resultaat, op een krokant velletje na, heerlijk!
Supermals!
Ik had twee kippetjes gebruikt, een Kemper en een Plofkip. beide op eenzelfde manier bereid met:

Bijzonder om te melden dat er nagenoeg geen verschil in smaak zat tussen de Kemper en de plof - beiden ontzettend mals en hebben de smaak van de rub goed opgenomen.
En zie hier het resultaat:

Vanaf hier kan het alleen maar beter worden - ik kan niet wachten!
Iemand nog tips inzake de temperatuur, naast het feit dat ik te weinig kooltjes heb gebruikt?
Fijn weekend!

Helaas was ik iets te zuinig met de kooltjes, waardoor ik de temperatuur moeizaam boven de 150 graden kon krijgen. Na twee uur geduld was het resultaat, op een krokant velletje na, heerlijk!
Supermals!
Ik had twee kippetjes gebruikt, een Kemper en een Plofkip. beide op eenzelfde manier bereid met:

Bijzonder om te melden dat er nagenoeg geen verschil in smaak zat tussen de Kemper en de plof - beiden ontzettend mals en hebben de smaak van de rub goed opgenomen.
En zie hier het resultaat:

Vanaf hier kan het alleen maar beter worden - ik kan niet wachten!
Iemand nog tips inzake de temperatuur, naast het feit dat ik te weinig kooltjes heb gebruikt?
Fijn weekend!